Ένα βιβλίο για τις Ολυμπιακές Αξίες αφιερωμένο στα παιδιά της Ελπίδας

Δείτε το βίντεο

Ο Πύρρος Δήμας, η Νίκη Μπακογιάννη και άλλοι Έλ��ηνες Ολυμπιονίκες μαζί με μέλη της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Ελπίδα και μοιράστηκαν μαζί με τα παιδιά ένα μαγικό ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία.


Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες πέρασαν ευχάριστο χρόνο με τους μικρούς Ολυμπιονίκες της ζωής, προσφέροντας τους το βιβλίο για τις Ολυμπιακές Αξίες, μπλουζάκια, μπαλόνια και πολύ αγάπη.

«Η παρουσία σας σήμερα κοντά μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για ολόκληρη την οικογένεια της «Ελπίδας». Η επίσκεψή σας μας δίνει μεγάλη χαρά καθώς έχει ως σκοπό την παρουσία και τη διανομή στα παιδιά μας του εκπαιδευτικού βιβλίου που εξέδωσε η Ολυμπιακή Ακαδημία για τις Ολυμπιακές Αξίες» είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα, κυρία Μαριάνν�� Βαρδινογιάννη.


"Πιστεύω και ελπίζω ότι όλα αυτά τα παιδιά θα βγουν νικητές, χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με το κέντρο Ελπίδα για την αποκατάσταση αυτών των παιδιών" δήλωσε ο πρόεδρος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες διάβασαν αποσπάσματα από το εκπαιδευτικό παραμύθι για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ η σοπράνο Τζινα Φωτεινοπούλου μάγεψε τα παιδιά με τα τραγούδια της νίκης και της ελπίδας.Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top