Στελέχη της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία Φύσσα: "Μπράβο στον Ρουπακιά"

Τηλεφώνημα στον Μιχαλολιάκο 28 λεπτά μετά το έγκλημα

Στελέχη της Χρυσής  Αυγής για την δολοφονία Φύσσα: "Μπράβο στον Ρουπακιά"

Την ώρα που το πανελλήνιο συγκλονίζεται από την δολοφονία του 34χρονου, Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ωρύονται δημόσια ότι δεν έχουν σχέση με το έγκλημα και δεν γνωρίζουν τον Γ. Ρουπακιά, τα τηλέφωνα ορισμένων, μεταξύ των οποίων και του κ. Μιχαλολιάκου έχουν πάρει φωτιά, όπως αποκαλύπτεται από τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους, που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική.

«Μπράβο στον Ρουπακιά, μας έσωσε. Πρέπει να πετάξουμε γρήγορα τα πράγματα από τα σπίτια…», λένε οι… συνεργοί του δολοφόνου, οι οποίοι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είναι περισσότεροι από ένας. Ενώ αρχικά όπως σας είχαμε πει, μάρτυρες μιλούσαν για ένα ακόμα άτομο στο αμάξι, από τους διαλόγους προκύπτει ότι ήταν τουλάχιστον δύο άτομα στο όχημα του Ρουπακιά.

Τα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος εκφράζουν στο τηλέφωνο την ανακούφισή τους, που ο 45χρονος δεν τους ανέμειξε στην απολογία του και συνεννοούνται για το πώς θα «ξεφορτωθούν» όπλα και ενοχοποιητικά στοιχεία.

Επικοινωνία Μιχαλολιάκου με υψηλόβαθμα στελέχη μετά τη δολοφονία Φύσσα

Την ίδια ώρα, από την άρση του απορρήτου προκύπτει ότι 28 λεπτά μετά την δολοφονία διακεκριμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής», φέρεται να επικοινώνησαν με τον Ν. Μιχαλολιάκο, ενώ κομβικό ρόλο στις συνεννοήσεις φέρεται να έχει παίξει και ένας ασφαλιστικός σύμβουλος από το Μοσχάτο, που επικοινωνούσε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη τις ώρες του αιματηρού συμβάντος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top