Συνομιλίες "φωτιά" των μελών της Χ.Α. : Το οπλοστάσιο και οι "ορφανές" δολοφονίες

Χλεύαζαν τα αθώα θύματά τους - Τι εντόπισε ο κοριός της ΕΥΠ

Συνομιλίες "φωτιά" των μελών της Χ.Α. : Το οπλοστάσιο και οι "ορφανές" δολοφονίες

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και τα «πρωτοπαλίκαρά» του, Η. Κασιδιάρης, Γ. Λαγός, Ν. Μίχος και Η. Παναγιώταρος, οι οποίοι όπως σας είπαμε πήραν προθεσμία και κρατούνται στην ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα οι κατηγορίες είναι πολύ βαριές και όπως όλα δείχνουν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την εγκληματική τους δράση, τα οποία έφτασαν στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής χάρη στον «σούπερ» κοριό της ΕΥΠ.

1976330.jpg

Οι αρχές έχουν αυτή την στιγμή στα χέρια τους, μετά την άρση περίπου 300 συνομιλιών, στοιχεία που καίνε. Μέχρι και δικό της οπλοστάσιο φαίνεται να διατηρεί η Χρυσή Αυγή, ενώ πολλές είναι οι συνομιλίες που συνδέουν πρόσωπα και πράγματα με συγκεκριμένα εγκλήματα.

«Ορφανές» δολοφονίες

Στις συνομιλίες, που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, καταγράφεται ξεκάθαρα η σκληρή ιεραρχική δομή της ΧΑ και το διευθυντήριο το οποίο καθοδηγεί την δράση τους.

1976534.jpg


Οι πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης συνδέονται ευθέως με την δολοφονία του 34χρονου, Παύλου Φύσσα, αλλά και με δύο ακόμα «ορφανές» δολοφονίες, όπως και με δεκάδες απόπειρες δολοφονίας εναντίον Ελλήνων και αλλοδαπών.

Χλεύαζαν τα θύματα τους

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στις αρχές είναι η ελαφρότητα με την οποία συζητούσαν τις «υποθέσεις». Σε συνομιλίες τους δεν δίσταζαν να περιγράφουν απροκάλυπτα τις προθέσεις και τα εγκληματικά τους σχέδια, ενώ ήταν ξεκάθαρο το μίσος και η αλαζονεία τους. Χλεύαζαν τα αθώα θύματά τους χρησιμοποιώντας γλώσσα του υποκόσμου και χουλιγκανικούς όρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top