Ορίστηκε αντικαταστάτρια του καθαιρεθέντος δημάρχου Ιθάκης

Ο ίδιος "σπρώχνει" την αδελφή του

Ορίστηκε αντικαταστάτρια του καθαιρεθέντος δημάρχου Ιθάκης
Την Ελένη Ραυτοπούλου, δηλαδή τη δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ», που πλειοψήφισε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2010, όρισε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μανώλης Αγγελάκας, ως αντικαταστάτρια του καθαιρεθέντος δημάρχου -με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών- Ιωάννη Κασσιανού, στη δημαρχία Ιθάκης.

Η θητεία της κυρίας Ραυτοπούλου θα διαρκέσει έως η παράταξη του κυρίου Κασσιανού, χωρίς την παρουσία του, ορίσει ένα εκ των μελών του δημοτικού συμβουλίου ως νέο δήμαρχο Ιθάκης.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού Τύπου, ο καθαιρεθείς δήμαρχος επιδιώκει να επιβάλει στην παράταξή του για δήμαρχο, την αδελφή του Νίκη Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι σήμερα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, την οποία επικύρωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, οι πράξεις για τις οποίες παραπέμφθηκε ο δήμαρχος κρίθηκε ότι «επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του Δήμου και δικαιολογούν την παύση από τα καθήκοντά του για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος».

Μεταξύ άλλων ο καθαιρεθείς δήμαρχος, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε χαστουκίσει δημοτικό σύμβουλο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, κατηγορείται ότι έβαλε χέρι στο ταμείο του δήμου, για υπεξαγωγή εγγράφων, αυθαίρετη δίωξη υπαλλήλου του δήμου, μη υποβολή πόθεν έσχες κ.α. Παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε ροζ ιστρίες που του είχαν στοιχίσει και προφυλάκιση, πριν απαλλαγεί με βούλευμα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top