Το STAR έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου-Όπλα, φυσίγγια και λεφτά στο σπίτι του

Καρέ-καρέ πως έγινε η σύλληψη

Το STAR έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου-Όπλα, φυσίγγια και λεφτά στο σπίτι του

Πρώτη ανάρτηση: 28/09/2013 16:05

Στις 6:40 το πρωί Σαββάτου ο εισαγγελέας και οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχαλολιάκος τους ζήτησε λίγη ώρα για να ετοιμαστεί και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στο σπίτι του, αφού η αντιτρομοκρατική έμεινε εκεί όπως και στα σπίτια των άλλων συλληφθέντων τουλάχιστον 2 ώρες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

1 ΠΙΣΤΟΛΙ
1 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ
1 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ
43.300 ΕΥΡΩ
ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΠΟ��ΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
USB

Η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα του ακροδεξιού κόμματος, όπου εκείνη την ώρα στον τρίτο όροφο του σπιτιού του βρισκόταν η γυναίκα του, κυρία Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Εντωμεταξύ, δύο ημέρες πριν από τη σύλληψή του στην διαδικτυακή εκπομπή στο site του κόμματος ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε..

"Δεν προχωράνε στην ομαδική εκτέλεση, έχει ξεφύγει κάθε όριο; Καλούμεθα να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, δεν είμαι ο Αλ Καπόνε, δεν είμαστε μαφία."


Πάντως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει συλληφθή άλλες τρεις φορές. Την πρώτη τον Ιούλιο του 1974 για επεισόδια έξω από τη Βρετανική πρεσβεία. Η δεύτερη σύλληψή του έγινε το 1976 για επίθεση κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη, Ευάγγελου Μάλλιου και η τρίτη φορά το 1978 που καταδικάστηκε σε κάθειρξη ενός έτους, ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top