Συνελήφθη και η ανθυπαστυνόμος που αναζητείτο για συμμετοχή στην Χ.Α

Είχε προηγηθεί η σύλληψη αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ

Πρώτη ανάρτηση: 28/09/2013 11:45

Συνελήφθη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και η γυναίκα ανθυπαστυνόμος που αναζητείτο για συμμετοχή στην Χρυσή Αυγή. Η γυναίκα υπηρετεί στην ασφάλεια του Πειραιά ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι είχε δώσει λάθος διεύθυνση στην υπηρεσία της.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν μαζί με ένα μέλος της Χρυσής Αυγής και όχι βουλευτή. Ο εν ενεργεία αστυνομικός βρίσκεται στην αντιτρομοκρατική.

Η εμπλοκή και των δυο, έχει προκύψει από τις τηλεφωνικές υποκλοπές και παρακολουθήσεις που γίνονταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής η γυναίκα ��εν έχει συλληφθεί. Και οι δυο φέρονται είτε να συμμετείχαν είτε να ήταν μάρτυρες παράνομων ενεργειών από μέλη της οργάνωσης, σε περιστατικά που αναφέρονται στη δικογραφία και δεν παρενέβησαν ως όφειλαν.

Μάλιστα έχει δοθεί εντολή σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα να βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς φοβούνται οι επικεφαλείς της Αστυνομίας για συγκεντρώσεις.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top