Συγκλονιστική μαρτυρία στη Guardian: Χρυσαυγίτες με μαχαίρωσαν μια μερά μετά τη δολοφονία Φύσσα

"Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος έβαλε το σουγιά στο λαιμό μου"

Συγκλονιστική μαρτυρία στη Guardian: Χρυσαυγίτες με μαχαίρωσαν μια μερά μετά τη δολοφονία Φύσσα

ΣΟΚ προκαλεί η μαρτυρία μιας Ελληνίδας στη βρετανική Guardian, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης από Χρυσαυγίτες μία μέρα μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο το πρόσωπο αλλά και η φωνή της κοπέλας είναι αλλοιωμένα. Στα πρώτα λεπτά φαίνεται η γυναίκα να ανάβει ένα τσιγάρο και στη συνέχεια αρχίζει να περιγράφει λεπτό προς λεπτό τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των οπαδών του ακροδεξιού κόμματος.

«Την επομένη της δολοφονίας, επέστρεφα βράδυ στο σπίτι μου στην Δάφνη όταν με πλησίασαν δύο μαυροφορεμένοι που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Σχολίασαν την αντιφασιστική μπλούζα που φορούσα στην οποία αναγραφόταν ότι η rap και η hip hop μουσική είναι κατά του φασισμού.» αναφέρει εξηγώντας πώς ξεκίνησαν όλα…

«Εγώ συνέχισα να προχωράω. Τότε με άρπαξαν από το χέρι και με πήγαν κάπου πιο απόμερα. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια πίσω από την πλάτη και ο άλλος έβγαλε από την τσέπη του ένα σουγιά τον οποίο έβαλε στο λαιμό και στο πρόσωπό μου. Παράλληλα μου έλεγε “Είμαστε περισσότεροι από σας και θα μάθεις να μην φοράς τέτοιες μπλούζες”»

Στη συνέχεια τη χτύπησαν στο πόδι και στο στομάχι.

Αυτό που όμως φαίνεται πως την έσωσε από τα χειρότερα ήταν ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το δρόμο και σταμάτησε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να φύγουν.

«Στην αρχή ήμουν πολύ τρομοκρατημένη. Τις επόμενες ημέρες μου έβγαινε σε οργή ότι δεν είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και να κινδυνεύουμε από αυτούς τους τύπους», είπε η κοπέλα που πρόσθεσε πως δεν πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

«Δεν βρίσκω κανένα λόγο για να πάω. Δεν θα έχει καλή εξέλιξη. Απλά θα καταγράψουν το γεγονός, γιατί πρέπει, αλλά δεν θα κινήσουν καμία διαδικασία», είπε.

Τέλος επεσήμανε πως «Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που τώρα γίνεται όλο αυτό από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ. Το ότι είναι ενάντια στη Χρυσή Αυγή, ενώ τόσο καιρό την κάλυπταν. Το παρουσιάζουν σαν κάτι καινούριο, σαν κάτι που δεν ήξεραν τόσο καιρό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top