Με άσπρες μάσκες οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου πήγαν στην συνέντευξη των Πρυτάνων

Δείτε το βίντεο

Με άσπρες μάσκες οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου πήγαν στην συνέντευξη των Πρυτάνων

Στα σχολεία επέστρεψαν οι καθηγητές που έλυσαν την απεργία τους, όμως οι μαθητικές καταλήψεις συνεχίζονται όπως επίσης ο αναβρασμός και οι κινητοποιήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι πρυτανικές αρχές που τα ιδρύματα τους πλήττονται από την διαθεσιμότητα προσφεύγουν στην δικαιοσύνη.

Φορώντας άσπρες μάσκες οι διοικητικοί υπάλληλοι του πολυτεχνείου παρακολούθησαν την συνέντευξη των πρυτανικών αρχών που αποφάσισαν αναστολή επ’ αόριστον του ιδρύματος και προσφυγή στο συμβούλιο της επικράτειας...

Οι διοικητικοί υπάλληλοι συνεχίζουν την 5νθημερη απεργία τους. Οι εγγραφές των πρωτοετών έχουν τιναχθεί στον αέρα.

Όμως και η εξεταστική σε πολλές σχολές αναβάλλεται και εκτός από το πολυτεχνείο και τα υπόλοιπα 7 ιδρύματα που πλήττονται από τη διαθεσιμότητα προσφεύγουν στο συμβούλιο της επικράτειας, ζητώντας ακύρωση και επιβολή ασφαλιστικών μέτρων ώστε να παγώσει το θέμα της διαθεσιμότητας.

Πάντως οι πρυτανικές αρχές φαίνεται πως καθυστέρησαν να ενεργήσουν υπέρ των υπαλλήλων των ιδρυμάτων τους αφού δεν προχώρησαν εγκαίρως στην αξιολόγηση δομών και προσωπικού που όριζε ο νόμος.

Τώρα τα περιθώρια στενεύουν αφού έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια 1394 υπαλλήλων, τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν εκτός απροόπτου στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top