Ηλεία: Συγκίνηση για τον 4χρονο Γιαννάκη

Νοσηλεύεται με όγκο στον εγκέφαλο

Συγκίνηση σε ολόκληρο το πανελλήνιο αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού έχει προκαλέσει η ιστορία του 4χρονου Γιαννάκη Νταλάκα από τη Γαστούνη, ο οποίος νοσηλεύεται στην Αθήνα, με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Γιαννάκης, που μέχρι και πριν δύο μήνες έπαιζε ξέγνοιαστος στους δρόμους και τις αλάνες της Γασ��ούνης, ετοιμάζεται να υποβληθεί σε έναν κύκλο ακτινοθεραπειών, καθώς η περίπτωσή του είναι ανεγχείρητη, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του.

Ο παππούς του μικρού Γιαννάκη παραμένει στη Γαστούνη, στο μικρό φτωχικό σπιτάκι στον οικισμό Αγκινάρα, φροντίζοντας τα άλλα τρία ανήλικα εγγόνια του, καθώς οι γονείς τους λείπουν στο Νοσοκομείο.

«Μέσα σε όλη τη φτώχεια και τη δυστυχία που την βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, η οικογένεια του συνδημότη μας κ. Λάμπρου Σούτα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σοβαρή ασθένεια του μικρού Γιαννάκη» είπε ο αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Δημήτρης Δήμου και συνέχισε: «Σαν δήμος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το παιδί και την οικογένειά του, ενώ θέλουμε να καλέσουμε τους συνανθρώπους μας να β��ηθήσουν την οικογένεια προσφέροντας ότι μπορούν. Ακόμα και η παραμικρή βοήθεια αυτή τη στιγμή είναι χρήσιμη και πολύ σημαντική».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί από ολόκληρη την Ελλάδα, καθημερινά δέχεται και από Έλληνες της Αμερικής, Ηλείους και μη, τους οποίους οφείλουμε όλους να συγχαρούμε καθώς, στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε, έθεσαν σε προτεραιότητα τον πόνο ενός τετράχρονου, άγνωστου σε αυτούς, παιδιού!

* Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορεί να καταθέσει όποιος μπορεί και επιθυμεί τη βοήθειά του είναι: Ταχυδρομείο 10009910976 στο όνομα του παππού κ. Λάμπρου Σούτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top