Συναγερμός στην Αθήνα: Πολωνή «ψάρευε» άνδρες μέσω διαδικτύου

Τους έριχνε υπνωτικό στο ποτό τους

Συναγερμός στην Αθήνα: Πολωνή «ψάρευε» άνδρες μέσω διαδικτύου

​Συνελήφθη 30χρονη Πολωνή η οποία «ψάρευε» άνδρες μέσω διαδικτύου, κλείνοντας ερωτικά ραντεβού, και τους «έγδυνε» αφού πρώτα τους νάρκωνε ρίχνοντας υπνωτικό στο ποτό τους.

Η 30χρονη είχε φτιάξει «προφίλ» με ψεύτικο όνομα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες και έβρισκε άνδρες για να βγαίνει ραντεβού!

Όταν τους συναντούσε ή στο αυτοκίνητό τους ή στα σπίτια τους, τούς έριχνε υπνωτικό στο ποτό τους και στη συνέχεια τους έπαιρνε χρήματα ή αντικείμενα αξίας!!!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις αρχές Ιουνίου θύματα της «γυναίκας - αράχνης» έχουν πέσει τουλάχιστον 5 άνδρες από την Αττική!

Η Πολωνή συνελήφθη την Τετάρτη στους Αμπελόκηπους, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά από τα κλεμμένα (κάρτες ανάληψης μετρητών, κινητά τηλέφωνα, ακριβά ρολόγια χειρός, λάπτοτ, ακόμα και μανικετόκουμπα), τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Βρέθηκαν επίσης ιδιόχειρες σημειώσεις, όπως και ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος, άγνωστης χημικής σύνθεσης, η οποία εστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η 30χρονη αλλοδαπή οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής της και σε άλλες παρόμοιες ληστείες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top