«Την σκότωσε μας έλεγε η μητέρα μου, αλλά της λέγαμε να περιμένει. Το έντστικο της μάνας...»

Στο star η αδερφή της 25χρονης Μόνικα, που σκότωσε ο 20χρονος φίλος της

«Την σκότωσε μας έλεγε η μητέρα μου, αλλά της λέγαμε να περιμένει. Το έντστικο της μάνας...»

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο της 25χρονης Μόνικα, της όμορφης αεροσυνοδού με τα γαλάζια μάτια και ακόμα οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι.

Η νεαρή κοπέλα από την Γεωργία, η οποία έμενε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, δολοφονήθηκε από τον 20χρονο πρώην σύντροφο της από πρόθεση, σύμφωνα με το δικαστήριο και το άψυχο σώμα της βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο σε ένα χωράφι στον κόμβο των Ευζώνων.

«Μας είχε ζητήσει να την ξυπνήσουμε το πρωί, γιατί είχε πτήση. Την έπαιρνε η μητέρα μου και δεν το σήκωνε. ‘Την σκότωσε’ μας έλεγε η μητέρα μου, αλλά της λέγαμε να περιμένει. Το ένστικτο της μάνας… », λέει η αδερφή της, Λ. Κωνσταντίδου.

«Πήγαμε στο σπίτι του 20χρονου και δεν ήταν κανείς εκεί. Μας είπε μια γειτόνισσα ότι είχε δει τον μπαμπά του να φεύγει τρέχοντας νωρίτερα. Μετά από πέντε μέρες βρήκε το σώμα της η αστυνομία».

Η αδερφή της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι η Μόνικα είχε τρομάξει τελευταία με την συμπεριφορά του 20χρονου, ο οποίος από τότε που έπιασε δουλειά ως αεροσυνοδός είχε γίνει βίαιος απέναντι της και μάλιστα είχε στείλει και μήνυμα στον πατέρα του νεαρού για να την βοηθήσει.

Ο 20χρονος υποστήριξε ότι πρόκειτα�� για ατύχημα και δεν ήθελε να την βλάψει.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες από την δολοφονία που συγκλόνισε την Θεσσαλονίκη στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top