ΝΕΕΣ μαρτυρίες για τη δολοφονία Φύσσα: «ο Ρουπακιάς αγκάλιασε το θύμα και τον μαχαίρωσε»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ΕΙΔΑΝ οι δυο γυναίκες-αυτόπτες μάρτυρες

ΝΕΕΣ μαρτυρίες για τη δολοφονία Φύσσα: «ο Ρουπακιάς αγκάλιασε το θύμα και τον μαχαίρωσε»!

Πρώτη ανάρτηση: 26/09/2013 16:55

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας-αυτόπτη μάρτυρα, που καθόταν σε παγκάκι και έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Στην κατάθεσή της περιγράφει πως έγινε το φονικό μπροστά της και μεταφέρει τα τελευταία λόγια του 35χρονου θύματος: «Με έχει μαχαιρώσει δίπλα στην καρδιά, αυτός είναι…».

Μάλιστα στην πολυσέλιδη δικογραφία, αποκαλύπτεται πως ένα δεύτερο πρόσωπο, με ξυρισμένο κεφάλι, συνοδηγός του δράστη, τον συνόδευε στο καρτέρι του θανάτου, αλλά ξέφυγε από την αστυνομία.

Ειδικότερα στην κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα αναφέρεται επί λέξει:

«Τότε ήρθε η αστυνομία. Ο άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι βγήκε από τη θέση του συνοδηγού, προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό και έφυγε τρέχοντας…».

Νωρίτερα, μια άλλη νεαρή που καθόταν στο ίδιο παγκάκι με την προηγούμενη μάρτυρα και κοντά στη στάση του λεωφορείου, λέει χαρακτηριστικά καταθέτοντας στην αστυνομία:

«Είδα ότι βγήκε από το ασημί αυτοκίνητο, που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, από τη θέση του συνοδηγού, ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι. Άρχισε να τρέχει, ενώ ο οδηγός (σ.σ. Ρουπακιάς) έμεινε εκεί…».

Οι δύο αυτές καταθέσεις φέρουν ανατροπές στην υπόθεση αφού περιγράφουν ότι υπάρχει και δεύτερο άτομο στη δολοφονία, το οποίο δεν συνελήφθη.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι κανένας αστυνομικός δεν καταθέτει για την παρουσία του συγκεκριμένου άνδρα αν και στη μία κατάθεση αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο συνεπλάκη με αστυνομικό.

Και οι δύο νεαρές κοπέλες διηγούνται πως 20 άνδρες με στολές παραλλαγής κυνηγούσαν τους τέσσερις νεαρούς και πως ο Ρουπακιάς αγκάλιασε το θύμα και τον μαχαίρωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top