ΑΥΤΗ είναι η Αγγελική «όψη» της ΕΛ.ΑΣ

Συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φ��σσα-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΑΥΤΗ είναι η Αγγελική «όψη» της ΕΛ.ΑΣ

​Την 24χρονη αστυνομικό που συνέλαβε τον Γιώργο Ρουπακιά το μοιραίο βράδυ του φόνου θα βραβεύσουν τις επόμενες ημέρες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Τα γαλάζια μάτια της Αγγελικής είναι αυτά που κοίταξαν στα μάτια τον φερόμενο ως δράστη λίγο μετά τη δολοφονία, όταν εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

Η Αγγελική ήταν εκείνη που άκουσε τον Παύλο να λέει αιμόφυρτος: «με χτύπησε. Αυτός είναι, πιάστε τον!»

Χωρίς να χάσει στιγμή κατέβηκε από τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, πλησίασε το Γιώργο Ρουπακιά και αφού έβγαλε το όπλο της, τον ακινητοποίησε.

Η Αγγελική είναι αυτή που βρήκε και το ματωμένο μαχαίρι μετά τη σύλληψη του δράστη και επέστρεψε στον Παύλο για να του πει να κάνει κουράγιο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Γέννημα θρέμμα της Νίκαιας η 24χρονη Αγγελική περιπολεί τα τελευταία χρόνια με τους συναδέλφους της, της ομάδας ΔΙΑΣ, στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής.

Στη Νίκαια, το Πέραμα, το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό, όλοι την γνωρίζουν με το μικρό της όνομα. Η Αγγελική έχει μεγαλώσει στις γειτονιές τους. Ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα τους, γι’ αυτό και περιπολεί συνήθως νύχτα!

Έτσι έκανε και εκείνο το μοιραίο βράδυ. Είδε τον Παύλο να είναι μαχαιρωμένος και έτρεξε χωρίς δεύτερη σκέψη να πιάσει τον δράστη.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top