ΔΕΙΤΕ: Το πρώτο ελληνικό ηλιακό όχημα θα παρουσιαστεί στην Κρήτη!

«Επίσημη πρώτη» για ��ο Sunnyclist

Το ελληνικής κατασκευής υβριδικό ηλιακό όχημα Sunnyclist θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του τετραήμερου φεστιβάλ τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26/9 έως την Κυριακή 29/9 στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης.


Πρόκειται για ένα υβριδικό ηλιακό τριθέ��ιο μοτοποδήλατο και αποτελεί μία νέα ξεχωριστή κατηγορία οχήματος -προσφέρει μία διαφορετική οδηγική εμπειρία με μοναδική αίσθηση ελευθερίας αλλά και οικολογικής μετακίνησης, αφού η ενέργεια παρέχεται κυρίως από τον ήλιο αλλά και την σωματική άσκηση, με τον πλέον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Με φωτοβολταϊκή γεννήτρια 665Wp και ισχύ κινητήρα 4kW μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 50χλμ/ώρα με μοναδική αυτονομία μεταφέροντας με τρία άτομα με τις αποσκευές τους. Μπορεί να διανύσει 240 χιλιόμετρα με χωρητικότητα μπαταρίας μόλις 3 kWh, ενώ ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για την ίδια αυτονομία απαιτεί τετραπλάσια μπαταρία. Χάρη στη μελετημένη σχεδίαση σε συνδυασμό με το πλαίσιο αλουμινίου 6082 και τις μπαταρίες λιθίου το Sunnyclist έχει ωφέλιμο φορτίο 250 κιλά με βάρος εν κενώ 220 κιλά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top