Υπό κατάληψη 29 σχολεία στην Αχαΐα

Πολλά "λουκέτα" παρά την προειδοποίηση Αρβανιτόπουλου για παράταση του σχολικού έτους

Τι και αν ο υπουργός Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλος, προειδοποιεί πώς σε όσα σχολεία κάνουν κατάληψη θα παρατείνεται το σχολικό έτος… οι μαθητές επιμένουν στα «λουκέτα» με τον αριθμό των υπό κατάληψη σχολείων να αυξάνονται καθημερινά.

Στην Αχαΐα είναι κλειστά 29 σχολεία και συγκεκριμένα τα εξής: δέκα Γυμνάσια (4ο, 5ο, 9ο, 14ο, 15ο, 17ο, 20ο, Αγίου Βασιλείου και Ρίου), δεκατρία Λύκεια (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 12ο, 13ο, Κ. Αχαΐας και Ρίου) τα τέσσερα ΕΠΑΛ της Πάτρας (1ο, 2ο, 4ο, 6ο) και το ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας, καθώς και το 2ο ΣΕΚ Πάτρας.

Όπως σας είχαμε πει από χθες υπό κατάληψη τελούν άλλα εννέα σχολεία της Μεσσηνίας, που αφορούν το σύνολο σχεδόν των γενικών λυκείων και των ΕΠΑΛ της Καλαμάτας, το γυμνάσιο και το γενικό λύκειο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, καθώς και το 1ο και 3ο γενικό λύκειο Τρίπολης στην Αρκαδία.

Οι μαθητές αναμένεται να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία τους τουλάχιστον και σήμερα, δεύτερη ημέρα της πανελλαδικής 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και… βλέπουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top