ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Με όπλο το «πρωτοπαλίκαρο» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης

Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία για τον γενικό γραμματέα της Τ.Ο της «Χρυσής Αυγής»

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Με όπλο το «πρωτοπαλίκαρο» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης

Δεν έχει τέλος το τσουνάμι αποκαλύψεων για την δράση της «Χρυσής Αυγής» και των μελών της.

Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας, έρχεται ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, του Γιώργου Πατέλη, γνωστού και ως «πρωτοπαλίκαρου» της Νίκαιας, να κρατά όπλο και να ποζάρει όλο καμάρι και... ύφος, στο φακό!

Ο Γ. Πατέλης, γενικός γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» στη Νίκαια, αποτελεί έναν από τους εκλεκτούς της ηγεσίας του κόμματος, ενώ είναι ένας από τους ανθρώπους που φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά, τη βραδιά της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΥ…ΧΙΤΛΕΡ:

Στη φωτογραφία, ο Πατέλης δεν κρατά ένα οποιοδήποτε όπλο. Πρόκειται για το γερμανικό πιστόλι Walther PP, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις του Χίτλερ, κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

  • ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΛΗΣ:

Μπορεί ο γ.γ της Τ.Ο της «Χρυσής Αυγής» στη Νίκαια να δήλωνε… άνεργος, το ίδιο και η σύζυγος του, αλλά από τον τρόπο ζωής τους αυτό δεν φαινότανε, μιας και ζούσαν σε μεγάλο, άνετο σπίτι, πλήρωναν τους λογαριασμούς τους, και υπερηφ��νεύονταν πως έχουν χρήματα για να ζει η οικογένεια τους αξιοπρεπώς.

  • ΕΧΑΙΡΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

Μάλιστα ο Γιώργος Πατέλης, κατάφερε μέσα σε μόλις δυο χρόνια να χαίρει του σεβασμού του αρχηγού της Χ.Α, Νίκου Μιχαλολιάκου, με τις επισκέψεις πρωτοκλασάτων βουλευτών του κόμματος στα γραφεία της Νίκαιας, να είναι συχνές.

  • ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ… ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:

Μετά τη σωρεία αποκαλύψεων, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια… κατέβασαν πινακίδες με το μαίανδρο και το λογότυπο του κόμματος,

Την ίδια στιγμή, λέγεται πως ο Πατέλης έχει εξαφανιστεί από την περιοχή της Νίκαιας.

Ωστόσο, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, μιας και ακόμα δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία εναντίον του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top