Γιάννενα: Με χειροπέδες κατέληξε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χ. Α

Χαστούκισε τρεις νεαρές κοπέλες που είχαν προσαχθεί.

Γιάνν��να: Με χειροπέδες κατέληξε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χ. Α
Επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης μέσα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη του πρώην υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που νωρίτερα το απόγευμα είχε δεχθεί επίθεση στο κατάστημα που διατηρεί στα Γιάννενα.

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη πορεία αντιεξουσιαστών με αντιφασιστικό περιεχόμενο στα Γιάννενα, άγνωστοι προξένησαν καταστροφές σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη, στην οδό Σταδίου στα Γιάννενα, το οποίο ανήκει σε πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος λίγους μήνες μετά την κάθοδό του στις εκλογές, με δημόσια δήλωση είχε αποχωρήσει από την οργάνωση.

Μετά την επίθεση αυτή κι ενώ ήταν σε εξέλιξη πορεία αντιεξουσιαστών, η Αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από είκοσι προσαγωγές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κλήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να προβεί σε αναγνώριση δραστών.

Ξαφνικά μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, χαστούκισε τρεις νεαρές κοπέλες που είχαν προσαχθεί.

Αμέσως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκ μέρους των τριών κοριτσιών θα υποβληθούν μηνύσεις εναντίον του.

Το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την δικογραφία του σχηματίζεται σε βάρος του. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top