Δενδροπόταμο: Έκλεψαν υπολογιστές και μουσικά όργανα από κέντρο προστασίας ανηλίκων

Συνελήφθη ένας 18χρονος και ένας 19χρονος

Δενδροπόταμο: Έκλεψαν υπολογιστές και μουσικά όργανα από κέντρο προστασίας ανηλίκων

​Εξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες την Τρίτη σε κέντρο προστασίας ανηλίκων της Μητρόπολης Νεαπόλεως, στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις, το μεσημέρι, στο Δενδροπόταμο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Διακεκριμένες Περιπτώσεις Κλοπής.

Όπως έγινε γνωστό, πρωινές ώρες της Τρίτης εργαζόμενη στο κέντρο προστασίας ανηλίκων υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στο Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης, ισχυριζόμενη ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο 18χρονος μπήκε στο εσωτερικ�� της, απ’ όπου αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο 19χρονος συνεργός του και διέφυγαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ευρύτερο χώρο που βρισκόταν το όχημα διαφυγής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και επτά μουσικά όργανα που ήταν τοποθετημένα στις θήκες τους.

Επίσης, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ο 18χρονος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαρρήξει περίπτερο στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top