H εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στο μαθητικό κόσμο

Συγκλονιστική μαρτυρία μαθήτριας στο Star

H εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στο ��αθητικό κόσμο
Ανησυχία προκαλεί η εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στον μαθητικό κόσμο. Μια μαθήτρια κατήγγειλε στο Star ότι έχει πέσει θύμα νεαρών που δήλωναν ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Η Χρυσή Αυγή είναι κάτι σαν νέο bullying για την εφηβεία μας. Δεν μπορούμε να επικοινωνούμε με βία προς άλλους ανθρώπους» λέει η Μαρία, μαθήτρια Γ Λυκείου στο Star.

«Πήγαμε να κάτσουμε σε ένα θρανίο το οποίο ήταν γεμάτο με συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δεν δώσαμε σημασία, πάμε να κάτσουμε και ξαφνικά μπαίνει μέσα ένας φουσκωτός συμμαθητής μας και μας πετάει κάτω…»

Η 17χρονη κοπέλα έχει βρεθεί όπως υποστηρίζει μπροστά σε περιστατικό όπου νεαροί οι οποίοι δήλωναν μέλη της Χρυσής Αυγής εκφόβιζαν έναν ανήλικο σε πλατεία στο Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα μαθητές και από άλλες περιοχές της Αττικής υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες περιστατικών όπου νεαροί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έχουν απειλήσει άτομα.

«Ένας χρυσαυγίτης είχε απειλήσει τη μητέρα μιας αλβανίδας μαθήτριας ότι θα πάει να της κάψει το σπίτι….» αποκαλύπτει ένας μαθητής στο Star.

Τέλος μια φιλόλογος αναφέρεται σε δυο περιστατικά που είχαν συμβεί σε σχολείο της Αττικής. «Έχουν υπάρξει δυο επεισόδια ξυλοδαρμών από χρυσαυγίτες σε μαθητές οι οποίοι μοίραζαν άλλο έντυπο υλικό.» Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top