Πέντε άτομα που συνομίλησαν με τον Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα,ταυτοποιήθηκαν!

Βρέθηκε μάρτυρας-κλειδί! Από το πρωί καταθέτουν βουλευτές και δημοσιογράφοι

Πέντε άτομα που συνομίλησαν με τον Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα,ταυτοποιήθηκαν!

​Πρώτη ανάρτηση: 24/09/2013 19:09

Πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν, με τα οποία φέρεται να επικοινώνησε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία! Μεταξύ αυτών, είναι ένα επικεφαλής τοπικής οργάνωσης και ένα μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Και οι 5 θα κληθούν από τον εισαγγελέα για να καταθέσουν.

Μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί ένα μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση, ο οποίος ενδεχομένως να λύσει και το μυστήριο. Πρόκειται για ένα πρώην ή νυν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Ακόμα, συνεχίζονται οι καταθέσεις των εκπροσώπων των κομμάτων στον Άρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα στον αντιεισαγγελέα κ. Βουρλιώτη, κατέθεσαν η Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ, ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι.

Ο κύκλος των υποθέσεων που θα εξετάσει ο εισαγγελέας, για να κρίνει εάν συντελείται το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, θα διευρυνθεί λόγω συμπληρωματικής παραγγελίας της αντιεισαγγελέα του Αρείoυ Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη προς όλες τις εισαγγελίες της χώρας να αποστείλουν σχετικές δικογραφίες, ενώ νέα στοιχεία έχουν σταλεί και από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η δικογραφία της επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί καταθέτουν δημοσιογράφοι του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου, γιατροί που έχουν στο παρελθόν γνωματεύσει έπειτα από επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν δεχθεί επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top