Έτσι στρατολογούν γυναίκες στη Χρυσή Αυγή

Εκπαιδεύτρια είναι η σύζυγος βουλευτή

Δηλώνουν ενάντια σε κάθε διακήρυξη για την ισότητα των δυο φύλλων, έχουν διακριτική παρουσία, αν και υποστηρίζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής με σθένος που θα ζήλευε και το πιο σκληροπυρηνικό μέλος του κόμματος.

Είναι παρούσες στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, έχουν έντονη δράση και εκτός των άλλων παίρνουν μαθήματα αυτο��μυνας.
Γυναίκες που στρατολογούνται ως μέλη της Χρυσής Αυγής, διδάσκονται μαθήματα καράτε και άλλων πολεμικών τεχνών.

Η υπεύθυνη του μετώπου γυναικών του κόμματος και σύζυγος του βουλευτή Γιώργου Γερμενή, υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για τάγματα εφόδου και ότι δεν κρύβεται τίποτα πίσω από την εκπαίδευση των γυναικών.

Αν και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτης της Χρυσής Αυγής ….Ελένη Ζαρούλια, από το βήμα του κοινοβουλίου ζήτησε τη υποχρεωτική θητεία και των γυναικών, οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής όπως βλέπετε και στο βίντεο έχουν βοηθητικό ρόλο στο κόμμα.

Αφισοκολλήσεις, διανομές ρούχων και τροφίμων στα συσσίτια και παρουσία στις συγκεντρώσεις του κόμματος που σχεδόν πάντα ομιλητές είναι άνδρες.

Οι γυναίκες μέλη της χρυσής αυγής έχουν στρατολογηθεί και έχουν ταχθεί να υπηρετούν το κόμμα και αγωνίζονται όπως λένε με όσα μέσα διαθέτουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top