Αποκλειστικό: Το «στρατόπεδο» της Χρυσής Αυγής

Το Star αποκαλύπτει πού εκπαιδεύονται τα μέλη της Χ.Α.

To Star βρέθηκε σε παλιό λατομείο του Ασπρόπυρ��ου, στο οποίο σύμφωνα με καταγγελίες μέλη της Χρυσής Αυγής κάνουν στρατιωτική εκπαίδευση και ετοιμάζονται για να μπουν στα τάγματα εφόδου. Την ίδια ώρα επίθεση με περίστροφα καταγγέλουν ότι δέχθηκαν αθίγγανοι από χρυσαυγίτες.

Το «στρατόπεδο» της Χρυσής Αυγής

Οι εικόνες από την εκπαίδευση της Χρυσής Αυγής σε Πάρνηθα Ασπρόπυργο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το Star ακολούθησε τη διαδρομή που του υπέδειξαν και κατέληξε σε μια απόκρημνη περιοχή στον Ασπρόπυργο όπου όπως λένε οι καταγγέλλοντες, οι Χρυσαυγίτες χρησιμοποιούν το τοπίο και τις ιδιομορφίες του για να μετατραπούν σε πολεμικές μηχανές.

Η εκπαίδευση φαίν��ται ότι αποδίδει γιατί όπως λένε αθίγγανοι τη νύχτα δέχονται επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής που πετούν μολότοφ στα πρόχειρα σπίτια τους, πυροβολούν και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Πήγαν να μας κάψουν ζωντανούς» λέει αθίγγανος στο Star.

«Μας πυροβόλησαν οι χρυσαυγίτες και αμυνθήκαμε»

«Μας χτύπησαν και μας πυροβόλησαν πρώτοι με περίστροφα να μας σκοτώσουν και εμείς πήραμε τις καραμπίνες για να σωθούμε» λένε οι αθίγγανοι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top