Λαμία: 18 μήνες στον Χρυσαυγίτη που χτύπησε τον 20χρονο Αλβανό

Μετανιωμένος δήλωσε ο δράστης

Λαμία: 18 μήνες στον Χρυσαυγίτη που χτύ��ησε τον 20χρονο Αλβανό
"Σήμερα δεν δικάζουμε εδώ πολιτικές ιδεολογίες, αλλά μια βίαιη πράξη...", τόνισε με νόημα και προς όλες τις κατευθύνσεις η Εισαγγελέας της έδρας Αρετή Δελόγλου.

Σε 18 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο 35χρονος Χρυσαυγίτης, από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, για την "κουτουλιά" που έριξε στο νεαρό Αλβανό, το βράδυ της Πέμπτης στη Λαμία.

"Τον χτύπησα γιατί με είπε φασίστα και μου έβρισε τη μάνα...", είπε ο δράστης, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της Εισαγγελέως δήλωσε μετανιωμένος για ότι έκανε.

"Δεν τον έβρισα, με χτύπησε μόνο και μόνο γιατί είμαι Αλβανός...", υποστήριξε και πάλι ο 20χρονος.

"Πρόκειται για επίθεση ρατσιστικής βίας και όχι για μια απλή υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης...", τόνισε ο δικηγόρος Νίκος Πάπουτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του ακροατηρίου ήταν γεμάτη με αντιφασίστες που βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια, ενώ μέσα και έξω το δικαστικό μέγαρο ήταν γεμάτο αστυνομικούς.

Δείτε τι δήλωσαν μετά την δίκη ο 20χρονος που δέχθηκε την επίθεση και ο συνήγορός του Νίκος Πάπουτσας... Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top