Καρδίτσα: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονης!

Ήθελε να εγκατασταθεί σε μοναστήρι

Καρδίτσα: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονης!
Η εξαφάνιση μιας 31χρονης από την Καρδίτσα αναστάτωσε χθες τους κατοίκους στη περιοχή της Ρεντίνας Σοφάδων με την περιπέτεια να έχει ευτυχώς ευχάριστα αποτελέσματα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη που διαμένει μόνιμα στην Καρδίτσα το Σάββατο αποχώρησε από το σπίτι της και θέλησε να εγκατασταθεί στο μοναστήρι της Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Ρεντίνα.

Την κίνησή της προσπάθησαν να αποθαρρύνουν στη συνέχεια μέλη της οικογένειάς της, αλλά και οι μοναχές του μοναστηριού καθώς θα έπρεπε να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι την Κυριακή το πρωί κάλεσε ταξί από την Ι.Μ. κοιμήσεως Θεοτόκου με το οποίο θα αναχωρούσε για την μόνιμη κατοικία της στην Καρδίτσα. Ωστόσο, πριν επιβιβαστεί στο ταξί για άγνωστο λόγο εξαφανίσθηκε μέσα στο δάσος σύμφωνα με μαρτυρία διερχόμενου οδηγού.

Ακολούθησε αναζήτηση της με αστυνομικούς αλλά και ανθρώπους της ΕΜΑΚ από την Λάρισα και τελικά λίγο μετά τις 18:00 εντοπίστηκε κοντά σε κάποια οικία σε απόσταση περίπου 5χλμ από την Ιερά Μονή.

Η 31χρονη πλέον βρίσκεται στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας όπου τις προσφέρεται η δέουσα βοήθεια. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top