Παραιτήσεις «βόμβα» ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας

Παραιτήσεις «βόμβα» ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Σαν «βόμβα» έσκασαν οι παραιτήσεις δύο ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης.

1114.jpg

elas_2013_dikopoylos.jpg

Οι δύο άντρες υπέβαλλαν σήμερα το πρωί τις παραιτήσεις τους επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους. Οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος.

Επιπλέον, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή 20/9/2013 έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Εύβοιας - Βοιωτίας του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» στη Χαλκίδα, όπου σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας υπήρχαν άτομα που έφεραν αντικείμενα, τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία περί όπλων (ρόπαλα κλπ), χωρίς να παρέμβουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ως όφειλαν και χωρίς να υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου.

Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας

Εξαιτίας του γεγονότος σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό στην Χαλκίδα τέθηκαν ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ο διοικητής και ο αξιωματικός Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, αλλά και ο αστυνομικός - σκοπός της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που εκτελούσε υπηρεσία το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top