ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Νυχτερινές ασκήσεις των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής

Στρατιωτικά γυμνάσια από τους νεοναζί- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες και βίντεο από την εκπαίδευσή τους οι οποίες παραπέμπουν πέρα από κάθε αμφιβολία σε παραστρατιωτική οργάνωση που επιδίδεδεται σε νυχτερινά γυμνάσια στρατιωτικού τύπου.

Στις εικόνες που πραγματικά σοκάρουν αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι ασκήσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές.

1.jpg
Τις εικόνες έχουν δημοσιεύσει σε «ανύποπτο» χρόνο τα ίδια τα μέλη της τοπικής οργάνωσης ΧΑ Νίκαιας.

Τη φροντίδα για τη διαρκή ετοιμότητα αναλάμβαναν εκπαιδευτές των Ειδικών Δυνάμεων.
2.jpg
Μπορεί τα πρόσωπα των συμμετεχόντων να είναι αλλοιωμένα, ωστόσο φαίνεται καθαρά η δραστηριότητά τους, αλλά και η παρουσία εκπαιδευτή, ο οποίος σε όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης φοράει κουκούλα που καλύπτει όλο το πρόσωπό του.
4.jpg
Οι αναρτήσεις χρονολογούνται από τον Δεκέμβριο του 2011, πριν δηλαδή από τις εκλογές που τους έβαλαν στο Κοινοβούλιο και ως τόπος αναφέρεται ένα νησί του Αργοσαρωνικού.
8.jpg
Στις φωτογραφίες βλέπουμε 10 άτομα που φορούν κοινή στολή , η οποία περιλαμβάνει στρατιωτικό παντελόνι ή παραλλαγή, μαύρο μπλουζάκι και ένα φούτερ της Χρυσής Αυγής.
aisxos.jpg
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, που σύμφωνα με τις ημερομηνίες πραγματοποιήθηκε χειμώνα , οι συμμετέχοντες επιδίδονται σε τροχάδην, κάμψεις ή και έρπειν με την ελληνική σημαία ανά χείρας.

Σε άλλες, τα μέλη απεικονίζονται να μαθαίνουν πώς να ανάβουν φωτιά και να εκπαιδεύονται για τη διαβίωση στο ύπαιθρο. Ακολουθούν οι απαραίτητοι ναζιστικοί χαιρετισμοί. Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα μαχαίρια που πολλά μέλη φέρουν στη μέση τους και τα τατουάζ με τα εθνικιστικά σύμβολα , σημάδια της πίστης τους στη Χρυσή Αυγή.

Κάντε κλικ και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top