Τον ξεσπιτώνουν για 2η φορά μέσα σε 49 χρόνια λόγων των …Ολυμπιακών Αγώνων!

Δεν ήταν γραφτό να στεριώσει σε μια περιοχή ο Ιάπωνας!

Τον ξεσπιτώνουν για 2η φορά μέσα σε 49 χρόνια λόγων των …Ολυμπιακών Αγώνων!

Αν ήταν Έλληνας σίγουρα θα τραγουδούσε το λαϊκό άσμα:

“αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη δε φταίει ο

κόσμος, ούτε κι εσύ.

Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει

και ξαναρχίζω απ' την αρχή”

Ο Κοχέι Τζίνο όπως φαίνεται και από το όνομα του όμως δεν είναι Έλληνας, αλλά είναι..... χτυπημένος από την μοίρα, αφού αναγκάζεται για δεύτερη φορά μετά από 49 χρόνια να εγκαταλείψει το σπίτι του εξαιτίας των…. Ολυμπιακών Αγώνων!!!!

Το 1964 όταν το Τόκιο ανέλαβε για πρώτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο γλυκούλης Ιαπωνας και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους, προκειμένου να χτιστεί το ολυμπιακό στάδιο της πόλης.

Στα 79 του πλέον αναγκάζεται και πάλι να εγκαταλείψει το σπίτι του, καθώς το συγκρότημα κατοικιών, όπου μένει ο Κοχέι Τζίνο, θα γκρεμιστεί, προκειμένου να χτιστεί το νέο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2020.

«Η μοίρα δεν στάθηκε στο πλευρό μου. Μπορεί η χώρα να ευνοείται από τους Αγώνες αλλά το να πρέπει να φύγω πάλι από το σπίτι μου, με στεναχωρεί. Νιώθω πως αν δεν υπήρχαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η ζωή μου θα ήταν διαφορετική. Εύχομαι να μην ξαναγίνουν Αγώνες στο Τόκιο. Μπορώ να δεχτώ να με διώχνουν μία φορά από το σπίτι μου, αλλά δύο; Είναι γελοίο» εξομολογήθηκε στο Reuters ο κ.Τζίνο!

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που πρέπει να «θυσιαστεί» για χάρη των αγώνων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top