Πέτρες, αυγά και μπογιές σε γραφεία της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο-Και γνωστή βουλευτής στο σημείο

​«Το σώσε» έγινε σήμερα στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Κεφαλονιάς με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά.

kefalonia1.jpgkefalonia2.jpg

Το Κεφαλλονίτικο πείσμα και η αγανάκτηση των διαδηλωτών για τον άδικο χαμό του 34χρονου ράπερ, τους έκανε να τα κάνουν γυαλιά καρφιά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην πλατεία Καμπάνας ��ης Κεφαλονιάς .

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν μία ώρα μετά την έναρξη του συλλαλητηρίου και ενώ η κατάσταση ήταν απολύτως ήρεμη, καθώς είχε περιοριστεί μόνο σε ομιλίες των παρευρισκόμενων και σε συνθήματα κατά του φασισμού, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν σύμφωνα με το «inkefalonia.gr» να εκτοξεύουν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αμπούλες με μπογιά, αβγά και πέτρες.

Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν ένας Χρυσαυγίτης βγήκε στο μπαλκόνι και με ένα λάστιχο άρχισε να καταβρέχει τους .....συγκεντρωμένους στην προσπάθειά του να τους διαλύσει.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών ασφαλείας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ στη συνέχεια έγινε πορεία των συγκεντρωμένων από την πλατεία Καμπάνας προς την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το παρόν έδωσε και η βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία είδε έκπληκτη τα επεισόδια να εκτυλίσσονται μπροστά της.

vouleftis.jpg

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top