Δείτε ΒΙΝΤΕΟ: Χρυσαυγίτης γονατίζει με χειροπέδες στους... άντρες της ΕΛ.ΑΣ

Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα κοντά σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

Στα πόδια των αστυνομικών έπεσαν πέντε άνδρες, που όπως είπαν είναι μέλη της ‘Χρυσής Αυγής' και συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…. λίγες μόνο ώρες μετά την άγρια δολοφονία του 34χρονου Πάυλου Φύσσα από τον ακροδεξιό Γ.Ρουπακιά.

ΕΛΑΣ.jpg

Όπως γράψαμε και χτες στο star.gr, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους πέντε ημεδαπούς, καθώς μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία πτυσσόμενα γκλοπ, δύο σουγιάδες, τέσσερα σπρεϊ πιπεριού και μία κροτίδα.

ΕΛΑΣ2.jpg

Μάλιστα η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και ένα ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τους Χρυσαυγίτες να γονατίζουν μπροστά στους άντρες ασφαλείας .

Υπενθυμίζουμε πως τα πέντε άτομα που συνελήφθηκαν βρίσκονταν σε μικρή απόσταση ��πό τα γραφεία του κόμματος, στην περιοχή των δικαστηρίων, κατέχοντας έντυπο υλικό, όταν περί τις 10.40 το βράδυ, υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν πάνω τους τα προαναφερόμενα αντικείμενα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθούν το Σάββατο στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Όπως διευκρινίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ, δεν πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία της ‘Χρυσής Αυγής'.

Επίσης, τρία άτομα συνελήφθησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με την αστυνομία τα άτομα είχαν στην κατοχή τους κράνη, κοντάρια και ασπίδες, ενώ στο σημείο αναμένεται εισαγγελέας προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα στα γραφεία.

ΧΑΛΚΙΔΑ1.jpgΧΑΛΚΙΔΑ2.jpg

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top