Η Αντιτρομοκρατική θα ασχολείται με τα θέματα της Χρυσής Αυγής

Έρευνες για ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Ρουπακιάς

​Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία περνά η διερεύνηση των υποθέσεων που ενδεχομένως να συνδέονται με εγκληματικές δραστηριότητες μελών-υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, γίνονται έρευνες για να αποκαλυφθούν τα ονόματα των έξι ανθρώπων που επικοινώνησε ο Ρουπακιάς λίγο πριν πάει στο Κερατσίνι και δολοφονήσει τον 34χρονο Παύλο Φύσσα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ένα τηλεφώνημα φέρεται να το δέχτηκε από τον Γενι��ό Γραμματέα της Τ.Ο. Της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας καθώς αυτός θεωρείται ότι ίσως έκανε προσκλητήριο σύγκλισης του τάγματος εφόδου της οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία που πρόκειται τώρα ν' ακολουθηθεί, είναι πρώτον να διαπιστωθεί αν το κορυφαίο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης ήταν παρών στο φονικό για να κατηγορηθεί για άμεση συνέργεια, ή αν κάλεσε ευρισκόμενος στο σπίτι του, τους υπόλοιπους 6 με 7 που επιστρατεύθηκαν νύχτα για να συγκροτήσουν το τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στην παρέα του Παύλου Φύσσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top