Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο xo.gr:2.500.000 μοναδικοί χρήστες βρήκαν πληροφορίες που αναζήτησαν!

​Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα

​Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών και επιχε��ρήσεων στην Ελλάδα, www.xo.gr σημείωσε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Ιούλιο, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για την πληρότητα και την αξιοπιστία του περιεχομένου της.

Συγκεκριμένα, τον μήνα Ιούλιο σημειώθηκε αύξηση κατά 40% στο xo.gr, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, που μεταφράζεται σε 2.500.000* μοναδικούς επισκέπτες, με τους χρήστες να πραγματοποιούν ημερησίως κατά μέσο όρο 150.000 αναζητήσεις, ξεπερνώντας συνολικά τις 4.500.000 αναζητήσεις μέσα στο μήνα.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Ταβέρνες, ήταν οι κορυφαίες εκ των επαγγελματικών κατηγοριών στις αναζητήσεις του καλοκαιριού. Οι προτιμήσεις των χρηστών συμβαδίζουν με την εποχικότητα και τις περιοδικές ανάγκες τους, αναζητώντας πληροφορίες για τον καλοκαιρινό τους προορισμό. Σημαντική αύξηση σημειώθηκε επίσης και στις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες, όπως Δικηγόροι, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Παιδικοί Σταθμοί, Λογιστές κ.ο.κ

Η χρήση της mobile εφαρμογής του xo.gr και η αναζήτηση από τα smartphones ήταν επίσης εντυπωσιακή. Από το σύνολο των χρηστών, οι 551.000 επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα από τη φορητή τους συσκευή (smartphones και tablets). Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί στο 13% της συνολικής κίνησης της σελίδας, με τους mobile χρήστες να αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό.

Το xo.gr, αποτελεί μια στοχευμένη πλατφόρμα προβολής, στην οποία οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις προβάλλονται, απολαμβάνοντας αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη και μετρήσιμο νέο πελατολόγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top