Εξομολόγηση: "Απήγαγε την ανήλικη κόρη μου. Όμως αν είναι ευτυχισμένη ας μείνει μαζί του"

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που έχει γίνει πρωτοσέλιδο

Εξομολόγηση: "Απήγαγε την ανήλικη κόρη μου. Όμως αν είναι ευτυχισμένη ας μείνει μαζί του"

Έχει αλλάξει το όνομά της, το χρώμα των μαλλιών της αλλά και το σχολείο που πήγαινε έτσι ώστε να κάνει καινούργιους φίλους. Παλεύει για μια νέα αρχή στη ζωή της μακριά από κουτσομπολιά και χλευαστικά σχόλια.

Ο λόγος για μια 16χρονη (Gemma το ψευδώνυμό της) η οποία πριν από ένα χρόνο «κλέφτηκε» με τον 30χρονο παντρεμένο καθηγητή Μαθηματικών της, Jeremy Forest. Το θέμα της απαγωγής της –αφού δεν ήταν ενήλικη- είχε απασχολήσει την αστυνομία αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η μητριά της 16χρονης δίνει συνέντευξη στη Daily Mail και εξιστορεί τον αντίκτυπο που είχε στην οικογένεια το σκάνδαλο.
article-2424698-1BE8EC6C000005DC-49_634x934.jpg
Αρχικά οι δικοί της νόμιζαν πως κάποιος άγνωστος είχε αρπάξει το κοριτσάκι τους και ότι δεν θα την έβλεπαν ξανά. Μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν την αλήθεια: η μαθήτρια κυκλοφορούσε αγκαλιά με τον 30χρονο πάνω σε ένα ferry με προορισμό τη Γαλλία.

Οι αστυνομικοί τους αναγνώρισαν και τελικά συνέλαβαν τον καθηγητή στο Bordeaux.

Ο 30χρονος που ομολόγησε ότι απήγαγε το κοριτσάκι αλλά και ότ�� είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της, τώρα βρίσκεται στη φυλακή. Όπως ακούστηκε στη δίκη οι δυο τους πρωτοφιλήθηκαν μέσα σε σχολική αίθουσα όταν εκείνη ήταν 14 ενώ ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά στο σπίτι του Jeremy.
article-2424698-1A512079000005DC-869_306x448.jpg


Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν απαγορεύσει στην Gemma να έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον 30χρονο μέχρι να κλείσει τα 18 έτη. Εκείνη όμως κάνει τα πάντα για να τον δει.

«Αισθάνεται ταπεινωμένη και δε σταματά να μας ζητά συγγνώμη. Όμως ήταν μόνο 15 ετών. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που έκανε μπορεί να την στιγματίσει για πάντα καταστρέφοντάς της τη ζωή. Αυτό που πάνω από όλα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω είναι το τι γινόταν μέσα στο κεφάλι του Jeremy.» εξομολογείται η μητριά της ανήλικης.

«Ήταν ο δάσκαλός της. Τον εμπιστευόμασταν. Αν την αγαπούσε πραγματικά θα έπρεπε να περιμένει μέχρι να ενηλικιωθεί ή τουλάχιστον να μας ενημερώσει για να ξέρουμε πως η μικρή είναι ασφαλής» προσθέτει.

Στη συνέχεια, αποκαλύπτει πως η μικρή κλαίει συχνά καθώς λαμβάνει διάφορα mail ενώ διαβάζει και υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο.
article-2424698-01E2DC6600000514-900_306x423.jpg

Αυτό που όμως προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι η οικογένεια της 16χρονης έχει θετική άποψη για τον άνθρωπο που την απήγαγε. «H “Gemma” τον αγαπά και είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και τον περιμένει να βγει από τη φυλακή. Θα είναι ψέματα αν δεν πω πως πολλές φορές εξοργίστηκα και είπα πως θέλω να τον δω νεκρό. Όμως πρέπει να ξεπεράσουμε αυτόν τον θυμό. Δεν τον μισούμε. Όμως για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω πως θα έρθει ποτέ σπίτι μας για τσάι γιατί ποτέ δε θα νιώθει απόλυτα άνετος.
Πάντως είμαστε αποφασισμένοι να μην σταθούμε εμπόδιο στον έρωτά τους. Θέλω η “Gemma” να είναι καλά ακόμα κι αν είναι με τον απαγωγέα της».

article-2424698-1546CB7A000005DC-207_634x384.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top