Φοβερό: 23χρονος άνοιξε... πανιά για την επιτυχία

Κατασκεύασε ένα δεξαμενόπλοιο διαφορετικό από τα άλλα- Δείτε βίντεο

Είναι μόλος 23χρονών αλλά ήδη έχει ανοίξει… πανιά για την επιτυχία καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας που κατάφερε να πάρει το πρώτο βραβείο του Γερμανικού Νηογνώμονα.

GL_Young_Professionals_Award_2013.jpg
Ο Λάμπρος Νικολοπουλος ,ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, τελειώσε μια σχολή 5ετούς φοίτησης σε 4,5 χρόνια και συνεχίζει να εκπλήσσει τους γύρω του και όχι μόνο με τις επιτυχίες του.

«Η βράβευση ήταν για μία ολιστική μεθοδολογία, πολυκριτηριακή μεθοδολογία για την βελτιστοποίηση δεξαμενοπλοίων της σχεδίασης και της λειτουργίας αυτών. Στην ουσία παράγαμε 20.000 διαφορετικά σχέδια δεξαμενοπλοίων πλήρως πραγματοποιήσιμα ανά πάσα στιγμή μπορεί να παραχθούν και βρήκαμε αυτό που είναι καλύτερο» δήλωσε στην Πόπη Τσαπανίδου και πρόσθεσε για το επίτευγμα του: «Το συγκεκριμένο δεξαμενόπλοιο έχει 45% μειωμένη διαρροή σε περίπτωση ατυχήματος , έχει έναν ελάχιστο απαιτούμενο ναύλο 20% μειωμένο άρα είναι πολύ πιο οικονομικό και επίσης ο ενεργειακός δείκτης αποδοτικότητας έχει μειωθεί κατά 25%»

Κάντε κλικ και δείτε τι δήλωσε ο 23χρονος στην εκπομπή Live U...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top