ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Είναι άδικο…» σπάραζε η μάνα του 34χρονου Φύσσα στην κηδεία του

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το αδικοχαμένο παλληκάρι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Είναι άδικο…» σπάραζε η μάνα του 34χρονου Φύσσα στην κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με δύο μαχαιριές στην καρδιά από τον Χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, λένε στο νεκροταφείο Σχιστού συγγενείς, φίλοι και γείτονες του αδικοχαμένου παλληκαριού.

Όλοι όσοι κατέφτασαν για να θρηνήσουν το θάνατό του, λένε πως πρόκειται για ένα παιδί που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ ενώ τραγικές φιγούρες είναι η μάνα και ο πατέρας του αντιφασίστα ραπερ. «Είναι άδικο, είναι άδικο» σπάραζε η μητέρα του Παύλου ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να συγκρατήσει τη σύζυγό του.

Φίλοι του Παύλου Φύσσα ζήτησαν από τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην «τραβήξουν» πλάνα από την κηδεία και αποχαιρέτησαν τον φίλο τους με στίχους τραγουδιών του.

Η οικογένεια του θύματος, αντί για κατάθεση στεφανιών, θέλησε να δοθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Κάποιοι από αυτούς που βρέθηκαν στο νεκροταφείο φώναξαν και συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής ενώ η οργή είναι το συναίσθημα που επικράτησε.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με μαρτυρία ενός φίλου του 34χρονου, το τελευταίο τραγούδι που είχε γράψει ο Παύλος Φύσσας, ήταν αφιερωμένο στην Άνγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook στις 29/8 είχε αναφέρει πως σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ δίνοντας και μια γεύση από αυτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top