Θα "μιλήσουν" τα κινητά: Τον άνθρωπο που τηλεφώνησε στον 45χρονο δράστη ψάχνουν οι αρχές

Ποια στοιχεία προσπάθησε να κρύψει και γιατί

Άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου του 45χρονου δράστη της δολοφονίας στο Κερατσίνι έχουν ζητήσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου βρουν τον άνθρωπο που τον ειδοποίησε για να πάει με το αυτοκίνητό του στο σημείο της άγριας συμπλοκής.


Την ίδια ώρα απαντήσεις σε ένα λογικό ερώτημα προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί, πως είναι δυνατόν δηλαδή ο 45χρονος να μαχαίρωσε τον άτυχο Παναγιώτη Φύσσακαι στη συνέχεια να πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του για να εξαφανίσει από το σπίτι κάποια στοιχεία πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει ιδεολογικά.

Όπως σας είπαμε και νωρίτερα από το star.gr, όταν οι άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του 45χρονου, η σύζυγος του είπε αρχικά ότι είχε πετάξει τα πράγματα που τον ενοχοποιούσαν.

Όταν οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτα στα σκουπίδια τότε υποστήριξε ότι τα μετέφερε στο σπίτι μιας ξαδέλφης της που όπως διαπιστώθηκε, ο σύζυγος της δεύτερης είναι υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο του Star...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top