ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του χασάπη της Ραφήνας: Ό,τι δεν κοβόταν,το εξάρθρωνα και το έκοβα

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε τι είπε ο εγγονός της άτυχης γυναίκας στους αστυνομικούς

ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του χασάπη της Ραφήνας: Ό,τι δεν κοβόταν,το εξάρθρωνα και το έκοβα
Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η σοκαριστική ομολογία του 28χρονου «χασάπη της Ραφήνας» ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του τεμαχίζοντάς την και στην συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στα σκουπίδια.

«Ό,τι δεν κοβόταν, το εξάρθρωνα και μετά το έκοβα με πριόνι!» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση ο 28χρονος, όταν δεν μπορούσε να αποκόψει ένα κομμάτι από το άψυχο κορμί της άτυχης ηλικιωμένης, το εξάρθρωνε με γυμνά χέρια και στη συνέχεια το τεμάχιζε, χρησιμοποιώντας πριόνι.

Όταν ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, έβαλε σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων τα κομμένα χέρια και πόδια της γιαγιάς του, ενώ τοποθέτησε τον κορμό της 83χρονης σε ένα μεγάλο σακβουαγιάζ.

Στη συνέχεια, τις τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την Αρτέμιδα, όπου μένει, περιμένοντας να νυχτώσει.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκε στο αμάξι του, πήγε 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και πέταξε τις σακούλες και τον σάκο με τα μέλη σε έναν κάδο απορριμμάτων, πιστεύοντας πως το πρωί θα περνούσε το απορριμματοφόρο και τα πειστήρια θα εξαφανίζονταν.

Όμως υπολόγισε λάθος, καθώς εκείνη την ημέρα, το απορριμματοφόρο δεν π��ρασε από τον συγκεκριμένο δρόμο- για άγνωστο λόγο- με αποτέλεσμα το βράδυ της επόμενης μέρας, δύο 12χρονοι πιτσιρικάδες να ανακαλύψουν αρχικά το πόδι της άτυχης γυναίκας με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αποκαλυφθεί όλο το μακάβριο θέαμα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top