Στο Star ο πατέρας του 13χρονου Θοδωρή που έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων

Τι του είπε ο μικρός για το ατύχημα

Στο Star ο πατέρας του 13χρονου Θοδωρή που έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων

Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο πατέρας του 13χρονου Θοδωρή που έπεσε σε χαράδρα 25-28 μέτρων (!) στο Αττικό Άλσος Πολυγώνου το πρωί της Δευτέρας!

Η επιχείρηση είχε στηθεί από τις 10 το πρωί και μετά από 4 ώρες προσπαθειών από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και τους πυροσβέστες, ο μικρός βγήκε στην επιφάνεια, έχοντας σπάσει το ένα του πόδι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Παιδων Αγια Σοφία, Μανώλη Παπασάββα που μιλησε στο STAR, ο 13χρονος ειναι σε καλή κατάσταση, φέρει μόνο ένα κάταγμα μηριαίου. Υπεβλήθη σε αξονική και μαγνητική που οι οποίες βγηκαν "καθαρες".

«Χθες μπήκε στο χειρουργείο το παιδί μου. Έχει σπάσει μόνο το πόδι. Έχουν βάλει κάτι λάμες μέσα που αυτές θα βγουν σε έξι μήνες από ότι μας είπαν οι γιατροί.» δήλωσε ο πατέρας του μικρού συμπληρώνοντας πως
«Ο μικρός είναι καλά απλά είναι λιγάκι στρεσαρισμένος. Ήταν το λιγότερο κακό που θα μπορούσαμε να πάθουμε. Στην ατυχία μας ήμασταν και τυχεροί μετά από τόσο μεγάλη πτώση.»

Τέλος ο πατέρας αποκάλυψε όλα όσα τους είπε ο Θοδωρής για το πώς έπεσε «Ο μικρός πήγε να παίξει μπασκετ. Κατέβαιναν την πλαγιά και έριξε την τσάντα για να έχει ελεύθερα τα χέρια του. Η τσάντα έπεσε μέσα στην τρύπα, πήγε να την πιάσει και έπεσε μέσα στη χαράδρα. Θα μπορούσε να ξεγελαστεί ο καθένας. Ο μικρός έπεσε στα 28 μέτρα και από ότι μας είχε πει είχε κι άλλο κάτω. Απλά εκείνος έπεσε σε «πατάρι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top