Συνάντηση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί

Όλο το παρασκήνιο

​Πρώτη δημοσίευση:13:27

Ρεπορτάζ: Γ.Ευσταθίου

Με εκπρόσωπο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης συναντήθηκε η αντιπροσωπεία των δημοτικών αστυνομικών, η οποία ζητά όπως αναφέραμε και νωρίτερα γραπτές εγγυήσεις ότι θα υπάρξει για όλους μια θέση στο Δημόσιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοτικοί αστυνομικοί έλαβαν διαβεβαιώσεις πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να απορροφηθούν όλοι.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί από την πλευρά τους απάντησαν πως θέλουν άμεσα να προκηρυχτούν και να δημοσιοποιηθούν οι θέσεις εργασίας όπου θα απορροφηθούν, απαιτώντας ταυτόχρονα να υπάρξουν και πολλαπλές επιλογές!!!

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου τους είπε πάντως ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτοί να απορροφηθούν σε ελεγκτικούς μηχανισμούς όπως το ΣΔΟΕ, το ΣΕΠΕ και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

Νωρίτερα, περίπου 200 δημοτικοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Μιχελάκη, ο οποίος τους τόνισε πως ισχύουν όλες οι διαβεβαιώσεις πως όλοι τους θα απορροφηθούν, ωστόσο έριξε έμμεσα το μπαλάκι στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ.Μητσοτάκη.

Η στάση του κ.Μιχελάκη ανάγκασε τους δημοτικούς αστυνομικούς να κατευθυνθούν προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top