Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Ντουζόν Ζάμιτ και το δράμα του Κώστα Γρίμπιλα

Η μοίρα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στον δημοσιογράφο

Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Ντουζόν Ζάμιτ και το δράμα του Κώστα Γρίμπιλα

Για ακόμη μία φορά η μοίρα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στον Κώστα Γρίμπιλα, τον δημοσιογράφο ο οποίος πριν πέντε χρόνια κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρη στην καρδιά του Ντουζόν Ζάμιτ.

gribil2.jpg
Η ιστορία του Αυστραλού νεαρού είχε συγκλονίσει όλο το πανελλή��ιο όταν τον Αύγουστο του 2008 έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου όπου έκανε τις διακοπές του μαζί με τον ξάδελφό του.

gribil3.jpg
Τότε οι γονείς του, αν και συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του παιδιού τους, βρίσκουν το κουράγιο, δωρίζουν τα όργανά του και δίνουν ζωή σε 4 ανθρώπους.

gribil5 (1).jpg
Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Γρίμπιλας ο οποίος εκείνο το διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

gribil4 (1).jpg
kostas-420x0.jpg

Η ευτυχία του δημοσιογράφου επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης του, πριν ένα χρόνο.

160913141802_2590.jpg

Όμως η μοίρα του έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Η κορούλα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, ο Κώστας Γρίμπιλας έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως η πριγκίπισσά του δεν τα κατάφερε και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top