ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρέφος μπουσουλούσε ανάμεσα σε αυτοκίνητα στο Ναύπλιο

Σώθηκε από θαύμα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρέφος μπουσουλούσε ανάμεσα σε αυτοκίνητα στο Ναύπλιο

Είναι απίστευτο κι όμως συνέβη. Έκπληκτοι οι κάτοικοι στο κέντρο του Ναυπλίου είδαν ένα βρέφος λίγων μηνών, να μπουσουλά, φορώντας μόνο την πάνα του, ανάμεσα σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το ανατριχιαστικό αυτό περιστατικό διαδραματίστηκε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ναυπλίου, τη λεωφόρο Ασκληπιού, με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Ένα μικρό αγοράκι, περίπου 20 μηνών, μπουσουλούσε απροστάτευτο στη μέση του δρόμου, ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν ξυστά από δίπλα του. Το μωρό έκλαιγε γοερά, τρομοκρατημένο από τα αυτοκίνητα και αναζητούσε τη μητέρα του, η οποία δεν φαινόταν πουθενά!

Για καλή του τύχη ένας οδηγός σταμάτησε επιτόπου και έσωσε το μωρό στην κυριολεξία τελευταία στιγμή, αφού ελάχιστα λεπτά αργότερα πέρασε από το σημείο ένα φορτηγό.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, με τους αστυνομικούς να μένουν έκπληκτοι από το περιστατικό. Την ίδια ώρα ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστούν οι γονείς του παιδιού και να συλληφθούν για παραμέληση του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του μωρού εργάζονταν σε εργοστάσιο επεξεργασίας σταφυλιών στην Κόρινθο και είχαν εμπιστευτεί το παιδί τους σε φιλικό ζευγάρι, το οποίο και προσήγαγε η αστυνομία.

Μόλις έμαθαν τι είχε συμβεί οι γονείς επέστρεψαν αμέσως στο Ναύπλιο για να πάρουν το μωρό τους, που ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας.

Παρ’ όλ’ αυτά εναντίον τους και εναντίον του φιλικού ζευγαριού που είχε αναλάβει τη φύλαξη του μωρού σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top