ΔΕΙΤΕ: ποιοι απεργούν από τη Δευτέρα!

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα, μια εβδομάδα πριν έρθει η τρόικα

ΔΕΙΤΕ: ποιοι απεργούν από τη Δευτέρα!

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν η τρόικα πιάσει και πάλι δουλειά στην Αθήνα, εξετάζοντας κυρίως το πρόγραμμα κινητικότητας στη Δημόσιο, εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είναι επί ποδός και ετοιμάζουν μαζικές κινητοποιήσεις!

Με συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα μια απεργιακή εβδομάδα κλάδων εργαζομένων που πλήττονται από τη διαθεσιμότητα.

Το συλλαλητήριο οργανώνουν οι ομοσπονδίες των καθηγητών (ΟΛΜΕ), των δασκάλων (ΔΟΕ), των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων (ΟΔΠΤΕ), οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ (ΟΕΟΑΕΔ), στο ΙΚΑ (ΠΟΣΕΙΚΑ) και στα άλλα ασφαλιστικά Ταμεία (ΠΟΠΟΚΠ), οι οποίοι πλην των δασκάλων, ξεκινούν ταυτόχρονα πενθήμερες απεργίες (οι καθηγητές επαναλαμβανόμενες), από 16-20 Σεπτεμβρίου.

Τριήμερη απεργία, από την Τρίτη έως και την ερχόμενη Πέμ��τη, έχουν αναγγείλει οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ οι δάσκαλοι και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις 18 και 19 του μηνός (Τετάρτη και Πέμπτη).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top