Πελοπόννησος: Αστυνομική επιχείρηση κατά της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν 42 ��τομα

​Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα σε Αρκαδία, Κορινθία και Λακωνία, στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας γ��α την αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 407 αυτοκίνητα και 516 άτομα. Προσήχθησαν συνολικά 112 κι εξ' αυτών συνελήφθησαν 42.

Στην Αρκαδία συνελήφθησαν και κατηγορούνται, ένα άτομο για καταδικαστικά έγγραφα, ένα άλλο επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 102.516,68 ευρώ, δύο για παράβαση του νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, τέσσερα για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού κι ένας αλλοδαπός για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν ένα άτομο για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένα άλλο για καταδικαστικά έγγραφα, οκτώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράν��μα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Λακωνία, συνελήφθησαν και κατηγορούνται δύο για παράνομη κατοχή όπλων, ένα άτομο για ναρκωτικά, τρία για καταδικαστικά έγγραφα, ένα για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, ένα για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, επτά για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 193 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 11 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 3 κυνηγετικά όπλα, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, 76 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και μικροποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντ��ς θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top