ΘΡΗΝΟΣ στη Σπάρτη: πήγε να περάσει το δρόμο και τον χτύπησαν δυο αυτοκίνητα!

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του φίλου του

ΘΡΗΝΟΣ στη Σπάρτη: πήγε να περάσει το δρόμο και τον χτύπησαν δυο αυτοκίνητα!
​Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος Ρουμάνος στη Σπάρτη, όταν παρασύρθηκε από δύο οχήματα διαδοχικά μπροστά στα μάτια του φίλου του!

Γύρω στις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής, δύο Ρουμάνοι ηλικίας 30-40 ετών, ανέβαιναν προς τη οδό Γυθείου, όταν ένας εξ αυτών πήγε να περάσει απέναντι. Στη διπλή διαχωριστική και δυτικά του δρόμου ανέβαινε ένα φορτηγάκι με κατεύθυνση από Σπάρτη προς Γύθειο.

Ο Ρουμάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες, χτυπήθηκε από την αριστερή πλευρά από το φορτηγάκι και βρέθηκε στο οδόστρωμα, τη στιγμή που διερχόμενο Ι.Χ. από την αντίθετη κατεύθυνση πέρασε πάνω από τον τραυματισμένο αιμόφυρτο Ρουμάνο.

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού σταμάτησε και μόλις διαπίστωσε τι συνέβη, αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και αστυνομία, ενώ το δεύτερο Ι.Χ. που πέρασε πάνω από τον Ρουμάνο εγκατέλειψε το σημείο.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπ��υ απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες του θλιβερού περιστατικού ήταν σοκαρισμένοι από το αποτρόπαιο θέαμα του παραμορφωμένου σώματος του άτυχου Ρουμάνου.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανακρίσεις για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ αναζητούν και τον οδηγό που εγκατέλειψε τον τραυματία στην άσφαλτο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top