Βόλος: Προφυλακιστέοι οι δράστες της επίθεσης εναντίον 37χρονου bodybuilder

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Βόλος: Προφυλακιστέοι οι δράστες της επίθεσης εναντίον 37χρονου bodybuilder

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή Βόλου, οι δύο δράστες της ένοπλης επίθεσης στο Βόλο σε βάρος του 37χρονου αθλητή και ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη γυμναστικής, Μανώλη Καραμανλάκη.

Οι κατηγορούμενοι, δύο αδέλφια ηλικίας 33 και 27 ετών, κλήθηκαν από τον ανακριτή να περιγράψουν το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 37χρονου.

Όπως προέκυψε, η επίθεση έγινε για ασήμαντη αφορμή και αφορούσε διαφωνία του νεότερου αδελφού με το θύμα σε μεταξύ τους συναλλαγή για την αγορά συμπληρώματος διατροφής.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με την απολογία του 27χρονου, λίγη ώρα πριν τη δολοφονική επίθεση, χειροδίκησε εναντίον του. Αφού έφυγε από το μαγαζί, πήρε μία καραμπίνα και συνοδευόμενος από τον αδελφό του, επέστρεψε στο κατάστημα, όπου χωρίς να διστάσει πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του 37χρονου, πράξη για την οποία, απολογούμενος, είπε ότι μετάνιωσε.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να είπε ότι προσπάθησε μάταια να αποτρέψει τον αδελφό του στην τέλεση της πράξης.

Οι δύο δράστες, που κατηγορούνται επιπλέον ότι διέπραξαν τον περασμένο Ιούλιο ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ σε συνοικία του Βόλου, δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που τους έκριναν προφυλακιστέους.
Στο μεταξύ, ο 37χρονος αθλητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top