Βίντεο STAR: Καταγγελίες μελών ΚΚΕ για την επίθεση από Χρυσαυγίτες στο Πέραμα

8 άτομα στο νοσοκομείο

Βίντεο STAR: Καταγγελίες μελών ΚΚΕ για την επίθεση από Χρυσαυγίτες στο Πέραμα

Ράμματα στο κεφάλι, δεμένα χεριά, κολάρο στο λαιμό και ένα αυτοκίνητο που είναι σαν να το έχουν πυροβολήσει από κοντινή απόσταση...

Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια της επίθεσης, που όπως καταγγέλλουν, δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ από την Χρυσή Αυγή τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Περάματος.


Όπως σας γράψαμε από το star.gr, τα μέλη του ΚΚΕ άπλωναν ένα πανό ενόψει του συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος που θα γίνει σε λίγες μέρες. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος γέμισε πέτρες, ξύλα και αίματα

«Φαίνεται μας περίμεναν, ήθελαν να μας χτυπήσουν, να μας τρομοκρατήσουν» αναφέρει στο STAR o πρόεδρος του Σωματείου Μετάλλου, Σωτήρης Πουλικογιάννης.

Στελέχη του ΚΚΕ επισημαίνουν ότι κάποιοι από τους δράστες είναι γνωστά στην περιοχή πρόσωπα.

Η αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι το πρώτο περιπολικό της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σημείο της επίθεσης ύστερα από δυόμιση λεπτά ενώ πήγαν και όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις ωστόσο παρά τις αναζητήσεις οι δράστες είχαν αποχωρήσει.

Όπως σας γράψαμε από την επίθεση τραυματίστηκαν 8 άτομα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν για τις πρώτες βοήθειες.

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε το ρεπορτάζ στου STAR...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top