Πρέβεζα: Με ένα μικρό μπουρίνι και έγινε το έλα να δεις!

Έκλεισε για λίγο η Ε.Ο Πρέβεζας Ηγουμενίτσας!

Πρέβεζα: Με ένα μικρό μπουρίνι και έγινε το έλα να δεις!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας λίγο πριν τις 21:00 μ.μ όταν έπειτα από πτώση κεραυνού προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης στην θέση Φραξύλα η οποία όμως έσβησε μόνη της λόγω της βροχής. Εκτό�� από την πυρκαγιά η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις και για πτώσεις δένδρων από την περιοχή Μονολιθίου προς Αρχάγγελο και από τον Ζέφυρο ως το Λούρο.

Άμεση ήταν η επέμβαση της με 3 οχήματα επανδρωμένα με 6 πυροσβέστες να σπεύδουν στα σημεία. Ιδιαίτερα το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην Ε.Ο Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος του Baracunda όπου οι σημαίες του γνωστού beach bar βρέθηκαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργήθει πρόβλημα στην κυκλοφορία η οποία διακόπηκε για πολύ λίγα λεπτά.

Στο συγκεκριμένο σημείο έσπευσαν και άνδρες τις τροχαίας για να συνδράμουν στο έργο της πυροσβεστικής.

Σε όλο το μήκος της Ε.Ο υπάρχουν φύλλα και πεσμένα κλαδιά και έτσι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διάρκεια της νύχτας. Με ένα μικρό μπουρίνι λοιπόν και δημιουργήθηκαν τόσα μικρά μεν προβλήματα δε, φανταστείτε αν η Πρέβεζα ζήσει αντίστοιχο χειμώνα με τον περσινό τι έχει να γίνει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top