Το έξυπνο ρολόι που λύνει τα χέρια

Παρουσιάστηκε στην μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στο Βερολίνο

Το έξυπνο ρολόι που λύνει τα χέρια

Η μόδα συνάντησε την τεχνολογία και χιλιάδες επισκέπτες δοκίμασαν το ρολόι της Samsung, το Galaxy Gear το οποίο υπακούει ακόμα και σε φωνητικές εντολές.

Το πολυαναμενόμενο έξυπνο ρολόι παρουσιάστηκε στην IFA, στο Βερολίνο. Πρόκειται για το πρώτο ρολόι στον κόσμο από το οποίο μπορείς να κάνεις κλήσεις, να τραβάς φωτογραφίες, ακόμη και videos.


Το νέο gadget θα διατεθεί στην ελληνική αγορά μέσα στον επόμενο μήνα. Έχει οθόνη 1,6, αόρατο μικρόφωνο στο κούμπωμα και υποστηρίζει δεκάδες εφαρμογές. Απλά συνδέστε το μέσω bluetooth με το νεο Galaxy Νοte 3.

«Μπορείς να κάνεις multitask, να μιλάς ή να chatareis με δυο φίλους ταυτόχρονα. Έχει τεράστια οθόνη 5,7 ίντσες και μπορείς να σερφάρεις στο ιντερνετ, να βλέπεις τα email σου».


Στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA και τη νέα ψηφιακή εποχή όλα μοιάζουν δυνατά. Το ψυγείο συνδέεται με το κινητό, όπου βλέπεις τη λίστα με τα ψώνια, ενώ η σκούπα ρομπότ σκουπίζει, φορτίζει και αδειάζει τ��ν κάδο μόνη της.

Καλά ακούσατε! Το πλυντήριο συνδέεται με wifi, ενώ η πλύση ξεκινά και μέσω κινητού. Βάζεις πλυντήριο δηλαδή, όπου κι αν είσαι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top