Λουκέτο βάζει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Aπό 16 έως 20/9

Λουκέτο βάζει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Λουκέτο βάζει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από την προσεχή Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως και τις 20 του μηνός, κατόπιν σχετικής αποφάσεως της Συγκλήτου του Ιδρύματος, σε ένδειξη στήριξης των διοικητικών υπαλλήλων του που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις λόγω της διαθεσιμότητας.

Σε ψήφισμά της, η Σύγκλητος εκφράζει «την εντονότατη ανησυχία για την επαπειλούμενη διαθεσιμότητα του διοικη��ικού προσωπικού των ΑΕΙ», η οποία, όπως τονίζει, «εκτός από την ανθρώπινη διάσταση των προβλημάτων που θα δημιουργήσει, θα οδηγήσει τα Ελληνικά Πανεπιστήμια σε πλήρη αδυναμία λειτουργίας».

Σύμφωνα με το ψήφισμα «το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου παραμένει ένα από τα πιο υποστελεχωμένα ιδρύματα της χώρας, με βάση τόσο τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά κριτήρια που τίθενται στην Ελλάδα και διεθνώς».

«Ενδεχόμενη μείωση του διοικητικού προσωπικού θα έχει οδυνηρές συνέπειες, όχι μόνο για την επιτευχθείσα ποιότητα του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου, αλλά και για τη στοιχειώδη λειτουργία του ως Ακαδημαϊκού Ιδρύματος», προειδοποιεί η Σύγκλητος, ζητώντας την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του πανεπιστημίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top