ΙΚΑ Καλλιθέας:Αποφυλακίστηκαν οι 4 κατηγορούμενοι που δημιούργησαν τρύπα στο Δημόσιο 11 εκ.ευρώ

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσαν στο βίντεο

​Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας που δημιούργησε τρύπα στο δημόσιο μεγαλύτερη από 11.000.000 ευρώ!!!

Συμπλήρωσαν το 18μηνο ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης και γι’ αυτό το λόγο αποφυλακίστηκαν με όρους με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Ωστόσο, οι δικαστές κάνοντας δεκτή και τη σχετική εισαγγελική πρόταση με γνώμονα τη διασφάλιση της παρ��υσίας των κατηγορουμένων μέχρι να βγει η ετυμηγορία του δικαστηρίου έθεσαν αυστηρούς περιοριστικούς όρους που είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση έξι φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, παραμονή σε συγκεκριμένη κατοικία και απαγόρευση απομάκρυνσης από τον Νόμο Αττικής.

Οι κατηγορούμενοι- εκ των οποίων οι 4 είναι οι γυναίκες υπάλληλοι του ΙΚΑ και ο πέμπτος κατηγορούμενος είναι ο σύζυγος της μιας, θα περιμένουν την δικαστική απόφαση από την οποία θα εξαρτηθεί αν στο τέλος της δίκης θα παραμείνουν εκτός φυλακής ή επιστρέψουν στον Κορυδαλλό.

Μάλιστα ο σύζυγος δήλωσε: «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Εγώ είμαι υπάλληλος του ΟΤΕ. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, τα οποία εξελίσσονται!»

Μόνο μια υπάλληλ��ς του ΙΚΑ δεν αποφυλακίστηκε διότι λόγω προβλημάτων υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top