Η κρίση, μας έκανε την 2η πιο δυστυχισμένη χώρα στην Ευρώπη!

Η ανεργία κάνει την ευτυχία να καταρρέει

​Μέχρι και οι Έρευνες το αποδεικνύουν! Η οικονομική κρίση μας έχει κάνει τους δεύτερους πιο δυστυχισμένους πολίτες στην Ευρωζώνη μετά την Πορτογαλία!

Η ανεργία, οι πενιχροί μισθοί αλλά και η δραματική επιδείνωση στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων γενικότερο είναι οι αιτίες που μας έχουν κάνει να χάσουμε το χαμόγελό μας…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΟΗΕ, την «Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας 2013», η Ελλάδα καταλαμβάνει την 70η θέση ανάμεσα σε 156 χώρες, σε σχέση με τα προ κρίσης χρόνια και μετά.

Οι υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου οι οποίες έχουν πληγεί κι αυτές από την κρίση, εμφανίζουν μεγάλες μειώσεις στις έρευνες Ευτυχίας, με την Ισπανία να παρουσιάζει την έκτη μεγαλύτερη μείωση, την Ιταλία την 8η και την Πορτογαλία την 12η.

Η έκθεση μάλιστα τονίζει πως οι μειώσεις της ευτυχίας δείχνουν πόσο μεγάλη επίπτωση έχει μια αντικειμενική οικονομική κρίση πάνω στην υποκειμενική ψυχολογική κατάσταση των πολιτών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top